TABUNG KAWEN LAGI

Friday, April 9, 2010

Bila aku dah mula merepek meraban dalam bahasa Perancis~

Bonjour!!!

Comment allez-vous?


.

.

.



Je m'appelle Nur Farihin.



Je suis étudiante de Français à UTHM.


Je suis Malaisienne.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Voici ma famille.


.

.

.



Mon père et ma mère.



Mon petit frère.



Ma petite sœur.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

J'adore ma famille!!!



. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Je t'aime et vous me manquez!!!





p/s: Apa yang saya merepek meraban ni? Sebenarnya saya buat ayat dalam bahasa Perancis. Kalau nak tahu maksudnya, sila cari sendiri ye! Saya malas nak translate maksud ayat tu. Waa... Rindunya kat family saya dan MyAlif yang berada kat atas kapal tu. Mak, Ayah, Udin dan Ana, nanti minggu depan Kak Long balik rumah ye. 11 days to go until MyAlif has been sign off~

10 comments:

  1. teha paham! sbb teha amek french jugak! hehehehe. je taime moi amalul aussie. hahahaha. :P

    ReplyDelete
  2. J'ai aussi appris la langue française ainsi ... mon nom Kamil zamrie et je viens de Kedah

    ReplyDelete
  3. je te souhaite que tu marieras
    bientot et heureux toujours..

    betul ke inn??hehe..

    ReplyDelete
  4. hehhhe. i learned french too time kt uni dulu as a 2nd language. best. yang paling best bile final sem kene berlakon dalam 1 drama french. tapi skang, dah xhingat da. ingat y basic2 jek y mcm dlm entry inn ni, haaha.

    ReplyDelete
  5. Kak Ain:

    Inn kena wat CD interaktif untuk projek french inn...

    Byk kali kena dubbing suara...

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...