TABUNG KAWEN LAGI

Tuesday, April 20, 2010

Yey! Dapat AWARD lagi... (^___^)

Salam dan hai semua.

.

.

.

Maaf la inn tak dapat nak update blog ni since 5 hari yang lepas.
Sebab inn balik rumah kat Bandar Baru Selayang. Ada hal family.
Inn bawak je laptop balik rumah, tapi tak berkesempatan online pun.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Sebenarnya, dah lama inn dapat award ni daripada iqa.
Tapi, tak berkesempatan nak wat entry pasal award ni.
Ni merupakan 3rd award yang inn terima sejak berkecimpung dalam dunia blogging.
Thanks a lot!!! I really appreciate.



.

.

.


Syarat-syarat ambil award ni adalah:

1) Thank and linked the person that gave you the award.
>> Thanks to iqa for giving me this award!


2) Pass this award to 15 bloggers you've recently discovered.

1. Zati
2. Zatil
3. Kak Yat
4. Kak Edriena
5. Kak ikin
6. Kak Ena
7. Kak Marsha
8. Hani
9. Zilot
10. Nina
11. Zura
12. Teha
13. Nana
14. Kak Eza
15. Kak Elly


3)
Contact and let them know they've won the award.
>> Inn dah btau mereka.


4) State 7 things about yourself:

>> Sedang menanti kepulangan MyAlif.
>> Sedang berusaha untuk menurunkan berat badan.
>> Tak sabar nak celebrate bday MyAlif + my bday + our anniversary sama-sama.
>> Insya-Allah, bakal bertemu dengan family MyAlif bila dia dah sign off nanti.
>> Tak sabar nak habiskan blaja. Insya-Allah, tahun depan tamat pengajian.
>> Dalam proses blaja memasak dengan mak & opah.
>> Tengah final exam. So, wish me best of luck k!




p/s: Bila la saya nak merasa dapat Dean List Award pulak ni?

6 comments:

  1. Faiz Farish:

    Terima kasih atas ucapan~

    ReplyDelete
  2. congrats..

    dlm proses blaja masak? ada potensi makan nasi minyak tahun depan nih..huhu..

    ReplyDelete
  3. Kak Ryna:

    Insya-Allah...

    Nak blaja wat brownies dgn akak bole x?

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...