TABUNG KAWEN LAGI

Thursday, April 22, 2010

Dup Dap Dup Dap... Jantung ku dah mula berdegup kencang!!!

Salam dan hai semua.

.

.

.

DUP DAP DUP DAP...

Jantung inn dah mula berdegup kencang!

Sebab.......

Esok (23 April 2010) akan bermula la 1st paper untuk final exam sem ni.


SUBJECT: APPLIED ELECTROMAGNETICS a.k.a EMG
CODE SUBJECT: BEE 3223
DATE: 23 APRIL 2010
DAY: FRIDAY
TIME: 8.30 - 11.30 A.M.
VENUE: BLOCK F2 (GROUND FLOOR HALL)
SECTION: 7
LECTURER: MADAM ELFARIZANIS BINTI BAHARUDIN

(Amboi! Siap btau section bape & nama lecturer skali tu. Terima kasih Pn Elfa sebab ajar saya EMG.)


Hurmmm... Ni pun inn dok tunggang terbalik study.
Kejap study chapter 3 la, pastu belek-belek chapter 2 pulak.
Agak-agak dah blur sket tengok chapter 5, tak pun chapter 4.
Then, kalo rasa dah bosan tu godek-godek lappy jap! Hihi.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Kat sini inn nak wish kat kengkawan yang tengah final exam sekarang ni.














Hopefully, inn tak tetido masa jawap exam nanti.
Moga sejarah tetido masa jawap exam ni tak berulang lagi!



. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Okeh la, masa pun nampaknya mencemburui.
Inn nak sambung study balik dan sempat la lagi nak cover mana-mana part untuk esok ni.
Hopefully, masa jawap exam nanti inn dipermudahkan dan jawap dengan hati yang tenang.
Adios!!! Babai. Salam.



p/s: Selalu call mak & ayah sebelum jawap exam.

16 comments:

  1. gudluck inn..
    best of luck dear!!
    :D

    ReplyDelete
  2. takutnye nk exm..mmg dupdap hbs kan..mmg time exm,semua bnda tak kena..zmn dulu2 time exm la nk break bagai.hehe...
    ape2 pn gud luck darl~
    may u have all the luck on earth;)

    ReplyDelete
  3. inn cyg wish u
    best of luck!

    muahhx! :)

    ReplyDelete
  4. owh mesti berdebar2..selamat berjaya ye dek..do the best, let's Allah decide the rest!

    ReplyDelete
  5. Si Tedi:

    Terima kasih atas ucapan yang diberikan~

    ReplyDelete
  6. Faiz Farish:

    Tenkiu...

    Keje bebaik tau!!!

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...