TABUNG KAWEN LAGI

Monday, April 26, 2010

Entry yang ditaip dengan cepat bak sepantas kilat!!!

Salam dan hai semua readers!

.

.

.

Maaf la kalo sejak kebelakangan ni inn jarang hapdate ini belog.
Sebab..... Sekarang ni, inn tengah final exam la kengkawan.
Ni pun curi-curi masa je nak hapdet belog kesayangan ambo ni.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Petang ni, inn ada paper ENGINEERING STATISTICS.
Doakan moga inn bole jawap & wat exam tu nanti ea.
Moga inn dapat jawap dengan hati yang tenang & tak wat silly mistakes!


SUBJECT: ENGINEERING STATISTICS
CODE SUBJECT: BSM 2922
DATE: 26 APRIL 2010
DAY: MONDAY
TIME: 2.30 - 5.00 P.M.
VENUE: BLOCK F2 (TOP HALL)
SECTION: 2
LECTURER: MADAM HAJAH NAFISAH @ KAMARIAH BINTI HAJI MD. KAMARUDDIN
(Amboi! Panjangnya nama lecturer Statistik inn ni.)


. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Kepada kengkawan yang lain, yang tengah final exam mode sekarang ni.


GOOD LUCK & ALL THE BEST!!!


Bila tengok kucing ni, teringat kucing inn kat rumah tu.



p/s: Entry ni ditaip tak sampai 10 minit. Tak sabar nak tunggu MyAlif pulang!!!

12 comments:

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...