TABUNG KAWEN LAGI

Friday, March 12, 2010

Yey! Pejam celik, pejam celik tinggal lagi SEBULAN je DIA akan PULANG!

Salam dan hai semua~

.

.

.


Pejam celik, pejam celik.
Cepat je rasa masa tu berlalu pergi.
Tau-tau tinggal lagi SEBULAN je MyAlif dah nak sign off.
Harap-harap la ada krew yang akan gantikan tempat MyAlif nanti.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Tak sabar rasanya saya nak jumpa dengan MyAlif.
Kali terakhir saya jumpa dengan dia pada bulan 12 tahun 2009.
Kalau sampai minggu depan MyAlif tak contact saya;
Ini bermakna dah 2 bulan saya tak dengar khabar berita daripadanya.
No message! No incoming call! No email from him.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Saya pun semakin tabah.
Saya redha dengan ketentuan takdir Illahi.
Mungkin ini dugaan yang perlu saya tempuhi.
Saya percaya, di sebalik perkara yang berlaku itu;
Pasti ada hikmahnya!
Sesungguhnya Allah bersama dengan orang-orang yang bersabar.
Be patience, Nur Farihin!
Be strong, Nur Farihin!

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

B sayang~
Ayang doakan moga B selamat pulang ke daratan.
Moga B dikurniakan kesihatan yang baik.
Buat kerja tu elok-elok ye, sayang!
Insya-Allah, tak lama lagi kita akan bertemu.
Macam-macam ayang dah plan bila B balik nanti.


♥ I will wait for you, sayang! ♥

.

.

.

p/s: B, I'm ready to meet your parents and I also will introduce you to my parents.

14 comments:

  1. waa..dah ada keberanian..leh move a step forward..gud luck sis!..huhu..

    ReplyDelete
  2. wahh~!! :)))
    yeay sebulan je lagi..
    pasni msti kak inn tersenyum tipa2 hari..
    hehehe :DD

    alamak,,nk jmp parents da?
    hani rase ade bau2 nacik minyak lah! :P

    ReplyDelete
  3. erk!!
    dua bulan aliff x call??
    lama tuu inn..huhu..
    xpe2 tabahkan hati yer,die busy tu..insyaAllah lagi sebulan lg nx bergayut 24hours pon boley..positif!positif!sabar yer dear :)

    ReplyDelete
  4. BH:

    Memang inn perlu tabahkan hati skrg ni...

    Nasib baik ada byk test n esaimen yg nak kena wat...

    SO,x de la asyik nak teringat kat dia je...

    ReplyDelete
  5. Ryna:

    Thanks,sis!

    Tanpa KEBERANIAN,mimpi tidak akan bermakna~

    Hehehe...

    ReplyDelete
  6. Hani:

    Nak nasi minyak ea...

    Nnt kak inn masak...

    Ngee~ (^_^)

    ReplyDelete
  7. Kak Nani:

    Inilah rekod lagi lama kami x contact...

    Cuma aritu je inn ada down sket...

    Insya-Allah,penantian akan berakhir nanti...

    ReplyDelete
  8. Inn..
    the day will come!
    yippii..

    ReplyDelete
  9. ehem ehem..trbatuk plak..hiii~

    ReplyDelete
  10. Zati:

    Yes!

    The day will come...

    Yippi... =)

    ReplyDelete
  11. Zura:

    Nape tetibe batuk ni?

    Nnt inn bagi ubat batuk ea...

    Hehe..

    ReplyDelete
  12. nak batuk gak laa..hehehehe..
    uwa anal jom jom
    kite g kenduri
    inn aliff...hehehe

    ReplyDelete
  13. Zatil:

    Sila dijemput untuk menghadiri majlis perkahwinan inn nanti...

    Hehe!

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...