TABUNG KAWEN LAGI

Thursday, March 4, 2010

Aku rindu setengah mati kepadamu. Sungguh ku ingin kau tahu. Aku RINDU!!!

Salam dan hai semua~

Mood: Terlalu RINDU kan MyAlif + jiwang karat.
(kepada mereka yang tidak suka kan entry ini, anda boleh tekan ALT + F4 @ tanda "X")

.

.

.


Pejam celik, pejam celik.
Kini, tinggal lagi 1 bulan, 1 minggu, 1 hari MyAlif akan sign off.
Insya-Allah.
Mudah-mudahan ada krew lain yang akan menggantikan tempat.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Tadi saya sesaje taip perkataan "RINDU" kat Youtube.
Tetibe saya tertarik dengan lagu D'masiv yang bertajuk "Rindu Setengah Mati".
Pertama kali saya dengar lagu ni.
Bila saya dengar lagu tersebut, terus saya suka!
Suka sangat-sangat lagu ni sebab...
Lagu ni memang sangat sesuai sekali untuk menggambarkan perasaan saya sekarang ni dan saya tujukan lagu ni kepada mereka yang sedang MERINDU seperti saya.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Video klip lagu ni btol-btol wat saya rasa touching + meleleh air mata.
Sebab...
Tetibe bila part akhir skali ada babak seorang gadis yang sedang memegang teddy bear dan bergema suara si jejaka yang menyatakan perasaan rindu kepada gadis tersebut.

"Aku rindu setengah mati kepadamu,
Sungguh ku ingin kau tahu,
Ku tak bisa hidup tanpamu,
Aku rindu..."

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Dan, secara automatiknya...
Saya terpandang Mr. Teddy yang MyAlif hadiahkan untuk saya.
Lalu, saya ambil Mr. Teddy dan saya cium + peluk erat-erat.

Thanks, b sayang! Sebab hadiahkan Mr. Teddy untuk ayang~

I really really LOVE you!!!
I really really MISS you!!!


. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Last but not least, saya ingin berkongsi video klip ini kepada anda semua.


D'masiv - Rindu Setengah Mati

Aku ingin engkau ada di sini
Menemani ku saat sepi
Menemani ku saat gundah

Berat hidup ini tanpa dirimu
Ku hanya mencintai kamu
Ku hanya memiliki kamu

Aku rindu setengah mati kepadamu
Sungguh ku ingin kau tahu
Aku rindu setengah mati

Meski tlah lama kita tak bertemu
Ku slalu memimpikan kamu
Ku tak bisa hidup tanpamu

Aku rindu setengah mati kepadamu
Sungguh ku ingin kau tahu
Ku tak bisa hidup tanpamu
Aku rindu...




p/s: B, ayang sentiasa ternanti-nanti kan panggilan dan mesej daripada B. Ketahuilah olehmu bahawa, ayang akan setia menanti kepulangan B.

10 comments:

  1. inn, paham sangat prasaan tu. rindu itu memeritkan. tapi dalam ms y sama rindu itu amat indah.

    indah. perit. indah...hehehe. dah merapu. hehehe.

    em sabar k. xlm dah lagi tu ur other half nak balik =)

    ReplyDelete
  2. Saya suka entry ini.. hehehe... best2x.. moga2x rindumu cepat terubat..

    ReplyDelete
  3. Kak Ain:

    Betul tu,sis!

    Perasaan itu memang indah walaupun kadangkala ia amat memeritkan.

    ReplyDelete
  4. Ryna:

    Inn sedang bersabar menantikan kepulangannya...

    ReplyDelete
  5. Kak Fiza:

    Thanks a lot sebab suka entry ni...

    Mudah-mudahan, rindu ini akan terubat...

    ReplyDelete
  6. inn,,
    tabahkan ati k..kamu kuat!!
    rndu itu indah d akhirnye..hiii

    ReplyDelete
  7. Zura:

    Segala KEPAHITAN itu pasti akan terubat dengan KEMANISAN~

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...