TABUNG KAWEN LAGI

Wednesday, February 16, 2011

SEGMEN BERSAMA BEN ASHAARI : SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS...

Salam dan hai semua.

.

.

.

Tadi inn blogwalking blog Qina.
inn ternampak incik Ben Ashaari ada buat segmen untuk blog yang ada 100 - 500 followers.
Ni first time inn join segmen yang diadakan oleh incik Ben.
Harap-harap la dapat join sekali.
Thanks, incik Ben! (^___^)

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Syarat-syarat untuk join segmen ni....

* sila buat satu entri khas (done!)

.

.

.

1) Letak header BEN ASHAARI blog (done!)





2) TAJUK : SAYA PUNYAI 100 - 500 FOLLOWERS. (done!)

* dan link kan ke entri ini...



3) Tinggalkan URL entri blog korang kat entri segmen incik Ben ni. (done!)





12 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 blogger tegar;)
    eh bergurau;p
    slm perkenalan,
    dtg dr blog abg ben;D
    blog apisv2

    ReplyDelete
  2. SALAM PERKENALAN...singgah dari blog ben ashaari..

    ReplyDelete
  3. wah..follower dah banyak pun cari follower lagi?nak lawan cik ben ke?huhu

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan...singgah kembali sambil2 follow

    ReplyDelete
  5. Dulu pun follower saya banyak tu jugak! Lama-lama nanti .. naik la tu!

    anastasyea's latest post .. Contest Tiket Wayang dari Blogger Shakiddo!

    ReplyDelete
  6. apisv2:

    salam perkenalan drp innzchubby! :)

    ReplyDelete
  7. anizsDANbintang:

    insya-allah.

    thanks for supporting me!

    ReplyDelete
  8. nescafe_ais:

    salam perkenalan drp innzchubby! :)

    ReplyDelete
  9. enchix landax:

    saja nak tambah kenalan dlm blog ni...

    abg ben dah sifu... hehe!

    ReplyDelete
  10. anastasyea:

    thanks for visiting me,sis! (^___^)

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...