TABUNG KAWEN LAGI

Tuesday, August 31, 2010

Selamat Ulangtahun Hari Lahir Yang Ke-23, Nur Farihin...

Salam dan hai semua.

.

.

.


Tinggal beberapa minit lagi, Ogos akan pergi meninggalkan kita.
Maka, akan bermula episod kehidupan di bulan September.
Terlebih dulu, inn ingin mengucapkan Selamat Hari Kemerdekaan yang ke-53.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Pada tanggal 20 Ogos 2010 yang lepas,
Genaplah umur Nur Farihin yang ke-23 tahun.


Happy 23rd Birthday To Nur Farihin...


Maaf la inn lambat nak post entry pasal birthday inn ni.
inn tersangat la bz dengan test + assignment + final year project.
Baru sekarang ni, ada kesempatan nak post entry pasal birthday.


. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Tepat pukul 12.00 tengah malam, MyAlif call inn untuk wish Happy Birthday!
Terima kasih sayang kerana masih lagi mengingati tarikh hari jadi ku ini.


Thanks for everything, sayang!

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Sebelum Mak dan Ayah inn pergi kerja, mereka call inn untuk wish Happy Birthday!
Dah la masa tu inn dok mamai lagi sebab masa dorang call tu, inn tengah tido.
Ayah inn punya la excited dok nyanyi lagu Happy Birthday kat inn.
Terima kasih Mak dan Ayah kerana masih lagi mengingati tarikh hari jadi anakmu ini.


inn sayang sangat-sangat Mak dan Ayah.
Tanpa Mak dan Ayah, tiadalah inn di dunia ini.


. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Terima kasih buat my bestie, Fatin Filzah kerana buat entry khas untuk birthday inn kat blog dia.
Kami bersahabat sejak dari darjah 1 lagi. Lama kan?


Moga persahabatan kita ini akan berkekalan buat selama-lamanya.
inn sayang Atin!!!


. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Di kesempatan ini, inn nak ucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada mereka yang wish Happy Birthday buat inn sama ada menerusi mesej, Facebook dan panggilan telefon.
inn sangat-sangat terharu bila melihat wall kat FB inn penuh dengan wish "Happy Birthday".
Terima kasih sekali lagi inn ucapkan kerana masih lagi mengingati tarikh hari lahir inn.







p/s: Nasib baik la inn tak kena baling dengan tepung @ telor.

8 comments:

  1. happy belated birthday innz...

    and neway,
    selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir dan batin...

    my latest entry:
    http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/09/iftar-cara-sempurna-di-serambi-pak.html

    ReplyDelete
  2. Aidy:

    Terima kasih atas ingatan.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...