TABUNG KAWEN LAGI

Wednesday, June 2, 2010

Dah 2 tahun kita bersama. Rasa baru semalam aku mengenali dirimu. Terasa masa ini cepat saja berlalu.

Salam dan hai semua.

.

.

.

Maaf ye sebab inn dah lama tak update blog kesayangan ni.
Asal weekend je, inn balik rumah dan banyak perkara yang menanti.
Termasuk la untuk berjumpa dengan incik pelaut kesayangan saya tu.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Hari ni dah 2 Jun 2010.


Ini bermakna, dah 2 tahun inn bersama dengan MyAlif.
Alhamdulillah. Moga perhubungan ini akan berakhir dengan perkahwinan.
Insya-Allah. Mudah-mudahan hendaknya. Amin!
Susah senang kita tempuhi bersama.
Kita saling melengkapi antara satu sama lain.
Kita belajar mengenali hati budi masing-masing.
Kita belajar untuk memperbaiki diri masing-masing agar kita menjadi lebih baik.
Ya, Allah! Terima kasih kerna mempertemukan kami semula setelah 7 tahun kami terpisah.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

HAPPY 2nd ANNIVERSARY, SAYANG!!!

HAPPY 24th MONTHSARY, SAYANG!!!


This BIG card for you!



I love you more and more, always and forever!




p/s: MyAlif dah naik kapal semula. Mungkin dalam minggu ni, dia dah nak pulang ke Kemaman untuk standby naik kapal. Duhai hati, bersiap sedialah untuk menempuhi segala dugaan yang akan datang. Moga TABAH dan SETIA menanti kepulangannya. *sob *sob *sob :(

18 comments:

  1. inn sayang,,hepi annivrsary n slmat brtabah ok..hiii

    ReplyDelete
  2. yeay !!
    happy 2nd anniversary utk kak inn & abg alif !! :)))
    cepat2 jamu hani & lain2 mkn nasi minyak yea kak :D

    semoga akak & abg alif kekal selamanya.. ameen ^____^

    ReplyDelete
  3. Inn.. Happy 2nd Anniersary Dear!
    Semoga berakhir dgn perkahwinan..
    Amin..

    Inn..tabah kn lah hati ye die nk naik dah..leh la join geng Zati lps ni..geng single mingle..
    heheheh :)

    ReplyDelete
  4. congrats inn!!!

    kalo sy tak tau la boleh tahan ke tak..tak jumpa dalam masa yang lama..aish..

    ReplyDelete
  5. semoga kekal lepas ni...jgn pisah2 lagi.amin

    ReplyDelete
  6. hurm... cepat2 la kawen...
    senang sket nnt... huuhu...

    ReplyDelete
  7. zati:

    x sabar inn nqk jumpa dgn kamu.

    ReplyDelete
  8. aidy:

    insya-allah, kalo ada jodoh kami akan kawen nnt.

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...