TABUNG KAWEN LAGI

Saturday, November 5, 2011

Yey! Yey! Saya Dah Boleh Konvo... (^___^)



Alhamdulillah... Syukur sangat-sangat.
Setelah bertungkus-lumus minggu lepas, ulang-alik KKTU-FKEE.
Akhirnya usaha inn membuahkan hasilnya.

Akhirnya, Dekan FKEE meluluskan pengecualian kredit untuk subjek Teori Litar Elektrik.
Maka, dengan ini saya NUR FARIHIN BINTI WAHAB.....

.

.

.

drum rolls please!!!

.

.

.

QUALIFIED FOR GRADUATION :)


Divider Graphics


Alhamdulillah... Syukur, Ya Allah!!!
inn layak untuk PENGANUGERAHAN Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik dengan Kepujian.
Yey! inn dah boleh konvo tahun depan. (^___^)


Wahhh... Lagi 2 bulan, 2 minggu, 3 hari je lagi inn nak habis blaja.


Divider Graphics


Semester ni pun inn hanya ambil 2 subjek je!
Subjek "Engineers in Society" dan "Electrical Machine and Drives".
Mudah-mudahan inn boleh score semester ni dan dapat naikkan CGPA. Amin! :)



Sekarang ni, inn dah mula busy nak update resume dan apply kerja.
Semoga Allah mempermudahkan segala urusan inn untuk mendapatkan pekerjaan kelak.
Ya Allah, please shows me the way! insya-Allah.


Divider Graphics


Pre-Convo yang setahun awal. hihi~ :D


Sebenarnya jubah ni kteorang pinjam ex-rumate punya.
Sebab ex-rumate convo tahun ni dan kteorg pulak convo tahun depan.
Btw, kteorang tumpang la sekaki join dorang photoshoot untuk pre-convo.
At least, tahun depan kteorang tahu la camne nak lipat hud tu. hihi. :D
Takde la jadi caca-marba nanti kan kan kan? -_-


Divider Graphics


p.s: Bulan November/Disember musim untuk makan "nasi minyak". i liokeee! (^__^)


10 comments:

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...