TABUNG KAWEN LAGI

Friday, July 15, 2011

Syukur Alhamdulillah.......

Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat.

.

.

.

Alhamdulillah.......
Syukur kehadrat Illahi kerana ku masih lagi diberikan peluang untuk bernafas.




Alhamdulillah syukur kepadaMu kerana memulihkan kesihatan ku ini.
Hari ini inn kembali semula menjalankan tugas ke pejabat setelah 2 hari MC.


Pejam celik, pejam celik tinggal lagi 2 minggu praktikal inn akan berakhir.
Lepas ni inn kena bertungkus lumus menyiapkan...
Full report + proceeding paper + slide presentation + log book.
inn dah dapat tarikh untuk presentation kat UTHM nanti pada 16 Ogos 2011 (Selasa).
Perlu tabahkan hati kerana present di hadapan panel pada bulan puasa nanti.
Harap-harap la inn dapat "cuti" masa tu. hehe! :D





p.s: Moga dikurniakan kesihatan seperti sediakala. Amin Ya Rabbal Alamin.

8 comments:

  1. blog ni kan same je templet ngan Blog cik Shiqa

    ReplyDelete
  2. salam sys nanti join ye http://senozea.blogspot.com/2011/07/shes-no-you-giveaway.html :D

    ReplyDelete
  3. faiz:

    dah tukar dah templete... hehe!

    simple je~

    ReplyDelete
  4. shazy:

    sorry sangat-sangat sebab tak sempat nak join giveaway hari tu...

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...