TABUNG KAWEN LAGI

Wednesday, May 11, 2011

Kini, Penantian Ku Berakhir Sudahhh... Wiiwittt, Dalam Hati Ada Taman Bunga-lahhh... (^___^)

Assalamualaikum dan hai semua!

.

.

.


Mode : Hati sedang berbunga-bunga... (^____^)

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .



Hari ni kalau ikutkan genap 6 bulan MyAlif onboard.
Tapi, sebenarnya dah 4 hari dia off. :)
inn tak sempat nak berkongsi kegembiraan kat blog.
Disebabkan inn tengah bz siapkan tesis sekarang ni.
Final exam inn dah habis dah minggu lepas lagi.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

MyAlif macam biasa la suka sangat buat surprise kat inn bila dia off.
Dia takkan btau kat inn selagi dia tak betul-betul dah ada kat rumah tu.
Kiranya tak tercapai la impian inn nak ambil dia kat airport.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

inn kena up sket speed untuk siapkan tesis.
MyAlif asyik tanya inn je bila inn nak balik KL ni.
Tu laa... Masa dia kat atas tu, inn selalu je tanya dia bila dia off.
Sekarang ni dah terbalik pulak. Hehe! :)

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Sabtu minggu lepas (7 Mei), inn sempat menghadiri kenduri kawen Nina.
inn datang sekali dengan Zura dan mak dia.


I'm with Nina & Shahril's banner...


Nanti inn update pasal kenduri kawen Nina ea.
Buat tatapan geng kapal yang tak dapat datang kenduri kawen Nina hari tu.

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Ok laa... inn nak sambung siapkan tesis ni.
Tinggal lagi 40% je tesis inn tu dah nak siap.
Nak kena minum nescafe banyak-banyak ni. Hehe!
Mata panda lagi laa pasni. :(



Kini, penantian ku berakhir sudahhhh..... (^____^)



p.s: Esok dah birthday MyAlif... Nanti kita celebrate sama-sama ye, sayang!

12 comments:

  1. selamat ber dating inn :) hv fun!!!

    ReplyDelete
  2. oooo... no wonderlah happy semacam.. ihiks

    ReplyDelete
  3. trend skrg orang buat banner kan?
    best x buat thesis?
    ekekekeke

    Review Filem KL Gangster

    ReplyDelete
  4. faiz:

    ur company ada buat banner untuk org kawen tak?

    ReplyDelete
  5. kak marsha:

    hehehe...

    tu yg kadang2 tu dah jarang update...

    ReplyDelete
  6. mrs keney:

    tido pun dlm senyuman... hehe~

    ReplyDelete
  7. intan:

    mesti la suka...

    dah setengah tahun tak jumpa dgn dia...

    ReplyDelete
  8. rollo:

    lega sgt2 sebab dah settle siapkan tesis tu...

    tido ku tak lena selagi tesis tu tak siap. huhu~

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...