TABUNG KAWEN LAGI

Tuesday, January 11, 2011

Sanggup Tunggu Tarikh 11.1.11. Semata-mata Nak Jadikan Entry Pertama Di Tahun 2011.

Salam dan hai semua. /hihi

.

.

.

Pejam celik, pejam celik rupa-rupanya dah 11 hari kita di tahun 2011 ni kan.
Sebenarnya inn baru je baik daripada demam + selsema + sakit tekak.
Cuma tinggal batuk je sekarang ni. Memang pakej!

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

. 10 Januari 2010 .

Semalam tickers ni menunjukkan MyAlif dah onboard selama 2 bulan.

Happy 2nd monthsary onboard, sayang!

Ini bermakna ada lagi 4 bulan MyAlif akan pulang.
Itupun kalau ada pengganti laa. Kalau tak, makin lama dia akan onboard. /no
Jangan terlalu berharap sangat yang dia akan sign off on-time.
Hati dan perasaan, sila tabah okeh! /please

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

B sayang,
Maaf sangat-sangat tau!
Semalam ayg takde niat pun nak mengguris hati B.


♥ Ayg tujukan lagu Hanyut nyanyian Faizal Tahir khas untuk B ♥


- HANYUT -


Harus bagaimana lagi
Dan terus begini
Dengarkan aku
Lihat ke mataku


Cukup sudah kau menghukum
Salahku tetap salahku
Benarkan ku berbicara
Agar bisa pulih semua


Namun harus sampai bila
Kau kan diam seribu bahasa


Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja


Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku


Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu


Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja


Aku memang bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Dan tapi dah ku sedari
Segala perit kau lalui
Ku terlupa kau terluka


Dan memang selalu
Aku bersalah
Selalu saja mengabaikan mu
Meninggalkan mu
Dan tetapi itulah aku sedari
Segala perit yang kau lalui
Kerna diriku yang terus hanyut


Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja


Bagaimana ku nanti
Bila kau tak di sisi
Yang ku ada hanya kamu saja


Alif, your name will be permanently stated in my heart!

. * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * . * .

Ayg akan terus setia menanti kepulangan B.
Moga masa akan cepat berlalu pergi.
B tau tak, B sign off nanti ayg dah habis blaja untuk semester ni.
Masa tu ayg tengah cuti semester.
So, kita boleh spend time together.
Kita boleh celebrate birthday B sama-sama.
Kalau ada rezeki, kita boleh celebrate anniversary kita yang ke-3.
Mudah-mudahan. Amin Ya Rabbal Alamin!




I WILL WAIT FOR YOU, MY MARINE ENGINEER!





p/s: Cuti CNY nanti, dah boleh praktis masak ayam masak merah. Hehe! :D

9 comments:

  1. so sweet... smoga kekal bpanjangan.....

    ReplyDelete
  2. Hanyut... FT... aku baru nak suka lagu tu....

    ReplyDelete
  3. zura:

    inn pun rindu jugak kat kamu!

    bila nak jumpa lagi ni, lalink?

    ReplyDelete
  4. nadia:

    terima kasih kerna mendoakan kebahagiaan inn.

    ReplyDelete
  5. inn

    ur wlcome... tumpng happy tgkpsngan orng kpal... cume hbngan sy xbpnjngan....

    ReplyDelete

Thanks for leaving a comment...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...